AD Delhaize: voeding en drank in Zoersel

 

AD Delhaize in Zoersel staat bekend voor een groot aanbod aan voedingswaren en wijnen. Als zelfstandige uitbaters zorgen wij dat u steeds de beste service krijgt. Wij hebben een passie voor voeding en dit ziet u dan ook in alle aspecten van onze winkel. Bovendien volgen wij regelmatig opleidingen om u een uitstekende dienstverlening met kennis van zaken te bieden. Winkel in een aangename omgeving in uw buurt en kies voor AD Delhaize.

 

Kwalitatieve producten voor ieders smaak

 

Houdt u ervan om zelf te koken of verkiest u het gemak van kant-en-klare maaltijden? Bij AD Delhaize vindt u het allebei. Zo kunt u kiezen tussen een van onze vele vleeswaren, vissoorten en zeevruchten, door u klaar te maken of enkel op te warmen. Bovendien vinden ook vegetariërs hun gading in ons assortiment: onze heerlijke vegetarische gerechten zullen alle fijnproevers kunnen bekoren.

 

Ook voor vers brood, voor het grootste deel ter plaatse gebakken, kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij u eveneens inheemse en uitheemse fruit- en groentesoorten aan. Bent u een wijnliefhebber? Ontdek dan onze ruime wijnafdelingen met wijnen uit de hele wereld. Al meer dan 100 jaar is AD Delhaize gespecialiseerd in wijn.

 

Bezoek onze winkel

 

Wilt u ons uitgebreide assortiment aan voeding en drank zelf komen ontdekken? Kom dan zeker langs bij AD Delhaize in Zoersel. Dankzij onze ruime openingsuren kunt u ook voor of na het werk bij ons langskomen. U bent bij ons welkom van dinsdag tot en met zaterdag van 8.30 tot 18.30 uur. Op maandag zijn wij open van 13.00 tot 18.30 uur en op zondagvoormiddag van 9.00 tot 13.00 uur. Tot snel!

 Bereken route